Melkpoedermysterie ontrafeld door QR-code-data

De media in ons land zijn in rep en roer, omdat onze allerjongste medeburgers ondervoed dreigen te raken.  Niet  omdat er onvoldoende product in de schappen ligt, maar vanwege het feit dat een groot deel van “onze” babymelkpoeder op mysterieuze wijze richting Verre Oosten verdwijnt. Op zich natuurlijk een fantastische reclame voor Nederland als exporteur van kwalitatief hoogstaande producten. Aan de andere kant is alle commotie ook wel begrijpelijk als het product in ons land op de bon gaat en blijkt dat de voor Nederlandse consumenten bedoelde babyvoeding, plotseling  in grote hoeveelheden in China wordt geconsumeerd. Een bizar en ook wel begrijpelijk verhaal, gezien alle gedoe dat ze de laatste jaren in China hebben gehad met babyvoedingproducten. Lees meer over: Melkpoedermysterie ontrafeld door QR-code-data.

Lees het originele artikel op Marketingfacts.nl

Leave a Comment

Melkpoedermysterie ontrafeld door QR-code-data

De media in ons land zijn in rep en roer, omdat onze allerjongste medeburgers ondervoed dreigen te raken.  Niet  omdat er onvoldoende product in de schappen ligt, maar vanwege het feit dat een groot deel van “onze” babymelkpoeder op mysterieuze wijze richting Verre Oosten verdwijnt. Op zich natuurlijk een fantastische reclame voor Nederland als exporteur van kwalitatief hoogstaande producten. Aan de andere kant is alle commotie ook wel begrijpelijk als het product in ons land op de bon gaat en blijkt dat de voor Nederlandse consumenten bedoelde babyvoeding, plotseling  in grote hoeveelheden in China wordt geconsumeerd. Een bizar en ook wel begrijpelijk verhaal, gezien alle gedoe dat ze de laatste jaren in China hebben gehad met babyvoedingproducten. Lees meer over: Melkpoedermysterie ontrafeld door QR-code-data.

Lees het originele artikel op Marketingfacts.nl

Leave a Comment