Uw campagnes eenvoudiger bijwerken naar geoptimaliseerde campagnes met het nieuwe AdWords-upgradecentrum

Met geoptimaliseerde campagnes kunt u mensen bereiken met de juiste advertenties op basis van context (zoals locatie, moment van de dag en apparaattype), zonder dat u afzonderlijke campagnes hoeft op te zetten en te beheren. Voor de meeste adverteerders is het bijwerken een eenvoudig proces met 3 stappen. Adverteerders hebben al meer dan 1,5 miljoen campagnes bijgewerkt en wisten zo uitstekende resultaten te behalen.

Nieuw upgradecentrum
Vandaag introduceren we het upgradecentrum waarmee het upgraden voor adverteerders met veel campagnes eenvoudiger wordt. Met het upgradecentrum kunt u met een paar klikken verschillende campagnes tegelijk bijwerken en campagnes samenvoegen. Als het upgradecentrum in de loop van de komende weken voor alle accounts beschikbaar komt, kunt u het openen vanuit de linkernavigatiebalk op het tabblad Campagnes. Meer informatie.

Beginpunt van upgradecentrum

 U kunt het upgradecentrum op twee manieren gebruiken.

1. Bulkupgrade
Deze optie biedt u de snelste manier voor het upgraden van meerdere campagnes die u niet wilt samenvoegen. Hiermee hoeft u uw campagnes niet één voor één te upgraden, maar kunt u met slechts enkele klikken verschillende campagnes selecteren, een bodaanpassing voor mobiel kiezen, verkeerschattingen weergeven en bijwerken.

2. Samenvoegen en upgraden
Als u campagnes voor alleen het zoeknetwerk of campagnes in het zoeknetwerk en Display Netwerk heeft die soortgelijke zoekwoorden en locatietargets hebben, identificeert het upgradecentrum deze automatisch als kandidaten voor samenvoeging. U kunt vervolgens de voorgestelde campagne-instellingen, advertentiegroepen en -extensies voor de samengevoegde campagne bekijken en aanpassen. Advertentiegroepen en -budgetten worden standaard gecombineerd. Andere instellingen en extensies op campagneniveau in de primaire campagne hebben voorrang op de instellingen en extensies in de secundaire campagne.

Tabelweergave van de instellingen van een samengevoegde campagne

Nadat u nieuwe geoptimaliseerde campagnes heeft gemaakt, kunt u het beste uw extensies bijwerken voor meer controle, flexibiliteit en relevantie. Wellicht moet u ook belangrijke zoekwoorden, uitsluitingszoekwoorden, extensies of locatietargets van uw secundaire campagne die bij de samenvoeging verloren zijn gegaan, opnieuw toevoegen.

Campagnes voor alleen het Display Netwerk kunt u beter upgraden in plaats van de campagnes samen te voegen. Het upgradeprogramma biedt niet de mogelijkheid om beeldadvertenties, doelgroeptargetingcriteria en andere campagne-elementen specifiek voor het Display Netwerk samen te voegen.

Het upgradecentrum kent ook een geavanceerde modus waarmee u alle campagnes in uw account kunt weergeven. Deze modus biedt meer flexibiliteit met minder begeleiding als u reeds een strategie voor samenvoegen en upgraden heeft opgezet.

Herinneringen
Vanaf 22 juli 2013 worden alle campagnes geüpgraded naar geoptimaliseerde campagnes. Tijdens het upgraden van uw campagnes naar geoptimaliseerde campagnes ontvangen we graag uw feedback via het feedbackformulier.

Geschreven door Neil Inala, Product Manager, AdWords

Gepost door Charis, Inside AdWords Team

Lees het originele artikel

Leave a Comment