Sunweb komt met reiscommunity, ratings en reviews

Sunweb heeft een community gelanceerd, waarop vakantiegangers met elkaar en met de organisatie in dialoog kunnen over reizen. Het nieuwe forum is onderdeel van een ‘compleet geïntegreerd interactieplatform’. Reviews en ratings worden nog toegevoegd.

Lees het originele artikel op Twinklemagazine.nl

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Sunweb komt met reiscommunity, ratings en reviews

Sunweb heeft een community gelanceerd, waarop vakantiegangers met elkaar en met de organisatie in dialoog kunnen over reizen. Het nieuwe forum is onderdeel van een ‘compleet geïntegreerd interactieplatform’. Reviews en ratings worden nog toegevoegd.

Lees het originele artikel op Twinklemagazine.nl

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *