Tesco: online boodschappen ophalen op school of parkeerplaats

De Engelse supermarktketen Tesco voegt een nieuwe bezorgopties toe aan zijn Click & Collect-product. Behalve in de supermarkt kunnen klanten nu ook terecht op scholen, bibliotheken, sportcentra en parkeerplaatsen voor forensen.

Wie in Engeland zijn dagelijkse boodschappen wil doen, hoeft niet eens meer naar de winkel. Tesco past zijn logistieke processen zo op zijn klanten aan, dat ze niet eens een meter van hun normale dagelijkse routines hoeven af te wijken.
In York wordt komende tijd een proef gehouden met afhaalposten op locaties waar veel klanten sowieso een paar keer in de week komen. Door de boodschappen op school of

Lees het gehele artikel op Emerce.nl

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *