Online Tuesday #39: Shoppen 5.0 – de integratie van offline, online en mobile shopping

Voor de shopaholics onder ons is omnichannel-shopping niets nieuws. Of het nu gaat om je dagelijkse boodschappen, een cadeau voor je oma of een nieuwe outfit… veel shopsystemen zorgen voor steeds meer integratie tussen offline, online en mobiel. Niet alleen de belevenis over deze drie kanalen wordt op elkaar afgestemd, maar ook de integratie tussen de kanalen wordt steeds verder doorgevoerd. Voor marketeers betekent dit: een zee aan nieuwe mogelijkheden! Tijdens Online Tuesday #39 “Shoppen 5.0 – de integratie van offline, online en mobile shopping”, op dinsdag 12 november a.s., word je meegenomen in de huidige trends en ontwikkelingen op dit gebied en werpen we een blik op de toekomst. Lees meer over: Online Tuesday #39: Shoppen 5.0 – de integratie van offline, online en mobile shopping.

Lees het originele artikel op Marketingfacts.nl

Leave a Reply