‘Grote kansen webshops met marketing productfeeds’

Een kwart van Nederlandse grootste webwinkels realiseert meer dan 25 procent van de omzet met feedmarketing. Hun actuele productinformatie is real time gekoppeld aan de online reclamekanalen, waardoor ze snel op market- en prijstrends kunnen inspelen.
Gisteren presenteerde Traffic4u de resultaten van zijn onderzoek naar de inzet van feedmarketing voor e-commerce. Het bureau constateert dat slechts een handjevol van de grote spelers deze geraffineerde manier van reclame bedrijven inzet. Bij velen vormen automatisering en de IT-afdeling een drempel.

(25% respondenten haalt 25+% omzet uit feedmarketing)
Het verschil tussen reguliere reguliere reclameuitingen en degenen die op productfeeds zijn gebaseerd, is dat de

Lees het gehele artikel op Emerce.nl

Leave a Reply