Hoe je een groot conversie-optimalisatieproject tot een succes maakt: een 12-stappenplan

Dit is een (zo goed als) compleet stappenplan voor een conversie-optimalisatieproject. Ik heb onderzoek gedaan naar de werkwijzen van verschillende bedrijven uit binnen- en buitenland, en al mijn bevindingen leidden tot deze 12 stappen. Het gaat een stuk verder dan best practices en testen, het gaat in op wat er allemaal komt kijken bij een groot conversie-optimalisatieproject en hoe marketeers conversie-optimalisatie succesvol onderdeel kunnen laten uitmaken van de organisatie. Dit artikel geeft elke stap in grote lijnen weer, te veel verdieping zou een te lang artikel opleveren. Laat vooral een reactie achter als je nog iets mist of jij iets anders aanpakt. Samen kunnen we er een echt allesomvattend stappenplan van maken. Lees meer over: Hoe je een groot conversie-optimalisatieproject tot een succes maakt: een 12-stappenplan.

Lees het originele artikel op Marketingfacts.nl

Leave a Reply