ChannelEngine ontsluit marktplaatsen voor webwinkels

Webwinkeliers in Nederland kunnen met ChannelEngine vanuit één systeem hun assortiment direct doorplaatsen naar de grote marktplaatsen en productvergelijkers. “Dit kan significant extra omzet opleveren”, aldus Jorrit Steinz die zijn product morgen presenteert.

Op de Webwinkel Vakdagen gaat ChannelEngine formeel live als novum voor de Nederlandse webwinkelier. Amerikaanse ondernemers kennen een vergelijkbaar systeem in de vorm van ChannelAdvisor. In jargon: een ‘metalister’ die productinformatie aanbiedt en orders en analytics teruggeeft.
In eerste instantie biedt Steinz zijn de dienst enkel aan op de Nederlandse markt, maar het is gebouwd om op te schalen naar Europa. Daarvoor moeten nog wel gesprekken worden

Lees het gehele artikel op Emerce.nl

Leave a Reply