Nieuwe meubelzoekmachine Furn.nl gelanceerd

De nieuwe zoekmachine Furn.nl is vandaag gelanceerd. Een vergelijker waarbij je razendsnel een stoel, bank, tafel of ander meubel kunt vinden. Je kunt filteren op kleur, materiaal, merk, levering en meer.

De site speelt in op de groeiende meubelmarkt en het toenemende gebruik van vergelijkingssites. Waar kleding online kopen inmiddels een gebruikelijk fenomeen is, is dit bij meubels nog niet het geval. Meubels online kopen biedt echter een hoop voordelen. Allereerst hoef je niet naar een drukke woonboulevard, je hebt een groot aanbod en krijgt het ook nog eens thuis afgeleverd. Het gebruiken van de zoakmachine is eenvoudig. Je gebruikt de zoekbalk en kiest een meubel dat je zoekt (bijvoorbeeld een hanglamp). Vervolgens krijg je een overzicht van allerlei hanglampen en kun je filteren op kleur, materiaal, merk, levering en meer. Je kunt daarbij ook recensies van anderen lezen en producten vinden die in de aanbieding zijn.

Bezoekersaantallen zijn er gezien de opstart nog niet. Uit een Duits onderzoek van AGOF blijkt in ieder geval dat 50,3 procent van de populatie afgelopen jaar minimaal een keer rondsnuffelde voor een bank, stoel, lamp of kast. Het merendeel van hen is vrouw en bevindt zich overwegend in de leeftijdsgroep 30 tot 49 jaar. Animo is er dus zeker (bron Emerce).

Leave a Comment