Unieke webshop software vergelijker adviseert beginnende en professionele e-tailers welk webwinkel platform het beste bij ze past.

In 2012 telde Nederland meer dan 45.000 webshops en dit aantal zal blijven stijgen (bron: Thuiswinkel.org). Uit onderzoek van PostNL blijkt dat bijna 1 op de 5 van de startende webshops ontevreden is over de keuze van hun webshop software. Desondanks is er nog nooit een goede vergelijker ontwikkeld voor webshop software. Er zijn veel verschillende software pakketten en het wordt als lastig ervaren om daarin de juiste keuze te maken. Om webwinkeliers hiermee te helpen heeft De Webshop Adviseur (www.dewebshopadviseur.nl) de 16 belangrijkste pakketten in kaart gebracht in een handige vergelijker.

Over De Webshop Adviseur

Met De Webshop Adviseur kunnen zowel bestaande- als startende webshops, aan de hand van een korte test, vergelijken welke webshop software het beste bij hun business model past. De test omvat de volgende 16 softwarepakketten: Magento Community, Prestashop, SEOshop, WordPress, Intershop, ecManager, Oracle, IBM Websphere, Hybris, Magento Enterprise, OpenCart, Virtuemart, Myshop, BiedMeer, MijnWebwinkel en One Stop Webshop.

De voordelen van De Webshop Adviseur voor ondernemers

• De 16 belangrijkste webshop pakketten in één vergelijker

• Gemakkelijk en snel een uitgebreid overzicht, in slechts 3 minuten

• Geschikt voor zowel bestaande- als startende webshops

De vergelijking op de webshop adviseur is gebaseerd op een uitgebreid onderzoek naar de verschillende aanbieders van webshop softwarepakketten. Het onderzoek is geschreven door Jeroen Heerema en is onderdeel van zijn afstudeerscriptie bij ‘De Nieuwe Zaak’. De afstudeerscriptie heeft als doel om erachter te komen welke softwarepakketten het beste aansluiten bij de verschillende behoeften van webwinkeliers. Tijdens het onderzoek bleek dat er nog geen vergelijkingstool was voor webshop softwarepakketten en daarom is www.dewebshopadviseur.nl ontwikkeld.

Wilt u weten welke webshop software het meest geschikt voor uw webshop is?

Doe dan de test op www.dewebshopadviseur.nl en u weet het in slechts 3 minuten!

 

Leave a Comment