Thuiswinkel Awards weer gewonnen door bol.com

Webwinkel bol.com blijft grossieren in prijzen en wint weer de prijs ‘Beste Webwinkel van Nederland’. De Aholddochter dingt daarom in juni ook mee voor de hoofdprijs in de Europese Champions League voor webshops, de European E-commerce Awards.
Zojuist werden de winnaars van de Thuiswinkel Awards 2014 bekendgemaakt tijdens het bijbehorende prijzengala in Noordwijk aan Zee. bol.com wint de hoofdprijs en neemt twee publieksprijzen mee naar huis, die voor beste Reis & Vrije Tijd-winkel en beste Media- & Entertainmentzaak.
De  vakjury heeft daarnaast de volgende winnaars van de Vakprijzen uitgeroepen:

Beste Startende Webwinkel: Timberprint.nl
Beste Mobiele Webwinkel: wehkamp.nl
Cross Border E-commerce Award: Yoursurprise.com

Aangezien het dit jaar meer prijzen regende

Lees het gehele artikel op Emerce.nl

Leave a Reply