De omnichannel-challenge: de retailer worstelt

De consument komt via verschillende marketingkanalen met merken in contact. Denk hierbij aan een bezoek op websites of het bekijken van het productaanbod via mobiele applicaties, maar ook bezoeken aan de traditionele fysieke winkel die als showroom wordt gezien of om het product aan nader onderzoek te onderwerpen. Welk kanaal de klant ook gebruikt – computer, mobiel, de fysieke winkel of reclamemateriaal , overal zou de beleving optimaal moeten zijn. Maar retailers hebben ook andere uitdagingen. Zij willen personeels- en distributiekosten beperken en online verkopen zonder dat dit ten koste gaat van de winkelverkoop. Omnichannelbeslissingen van retailers staan vaak haaks op de wensen van consumenten. Lees meer over: De omnichannel-challenge: de retailer worstelt.

Lees het originele artikel op Marketingfacts.nl

Leave a Reply