Help ons de wereldwijde trends in data-driven marketing te identificeren #adv

Het zal niet de eerste en de laatste keer zijn dat je als marketeer gevraagd wordt om een enquête in te vullen, maar voor deze willen we graag in het bijzonder je aandacht vragen. DDMA werkt samen met The Global DMA aan een wereldwijd onderzoek naar de rol, de inzet en de invloed van data-driven marketing. Hoe staat data-driven marketing er wereldwijd voor anno 2014? Dit is de eerste internationale enquête over data-driven marketing die zo groot wordt uitgezet; 20 landen, 1 enquête. En wij willen graag dat jij daar onderdeel van uitmaakt.  Lees meer over: Help ons de wereldwijde trends in data-driven marketing te identificeren #adv.

Lees het originele artikel op Marketingfacts.nl

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *