Met Ginger Payments is de wereld van de PSP’s weer een startup rijker. Opgericht door drie heren die de markt kennen, zowel vanuit de blik van de PSP zelf als die van de webwinkel en consument. Met name op het technische vlak denken zij het verschil te kunnen maken. Wij gingen met ze in gesprek.

Lees het originele artikel op WebWinkelWeblog.nl
  1. Delaware Police 12 | 10 | 2014 - 06:04

    Attractive component of content. I just stumbled upon your blog and
    in accession capital to claim that I acquire in fact loved account your weblog posts.
    Any way I will be subscribing for your augment or even I achievement you access persistently fast.


0


Met Ginger Payments is de wereld van de PSP’s weer een startup rijker. Opgericht door drie heren die de markt kennen, zowel vanuit de blik van de PSP zelf als die van de webwinkel en consument. Met name op het technische vlak denken zij het verschil te kunnen maken. Wij gingen met ze in gesprek.

Lees het originele artikel op WebWinkelWeblog.nl

0