Boost je bedrijf met contentmarketing #ADV

Op dinsdag 4 november 2014 organiseren Beeckestijn Business School en Engagement Media de tweede editie van het Digital Content Marketing Congres. Deze keer staat de b2b-kant van contentmarketing centraal. Met een doordachte strategie en de nodige creativiteit haal je het maximale uit jouw inspanningen. Maar wat is de beste aanpak? Welke ontwikkelingen zijn relevant voor jouw organisatie? Hoe pas je contentmarketing toe in de dagelijkse praktijk? Wat mag je er eigenlijk van verwachten? En wat is de rol van mobiel bij contentmarketing? Tijdens het Digital Content Marketing Congres delen topsprekers uit de volle breedte van het vakgebied hun visie, strategie├źn en inspiratie.

Op 4 november putten uit de grootste inspiratiebron voor contentmarketing?

Schrijf je dan hier in voor het congres. Lees meer over: Boost je bedrijf met contentmarketing #ADV.

Lees het originele artikel op Marketingfacts.nl

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *