De next steps in online advertising

Je Online Advertising campagnes staan live en zijn erg succesvol. Super, maar wat is de volgende stap? Er wordt vaak veel energie gestoken in het optimaliseren van campagnes, terwijl er verborgen kansen blijven liggen in de volgende interactie met de klant: de landingspagina.

performance_2014_2

Op 20 november 2014 vindt voor de vijfde achtereenvolgende keer Emerce Performance plaats. Hét event rondom succesvolle Online Advertising strategieën en methodes. Toonaangevende managers, strategen en online advertising professionals geven een kijkje in de keuken en delen hun ervaringen en successen.

De Nieuwe Zaak op Emerce Performance

De Nieuwe Zaak zal op Emerce Performance een inhoudelijke kennissessie verzorgen. Aan de hand van verrassende cases nemen onze experts Antoon Bloem en Patrick Wolf je mee in de volgende stappen in Online Advertising, onderzoeken ze het belang van landingspagina optimalisatie en geven ze handvatten om jouw online advertising rendement structureel te verhogen.

Ben jij klaar voor de volgende stap in Online Advertising, of wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen op het gebied van online marketing? Schrijf je dan snel in!

 

Het bericht De next steps in online advertising verscheen eerst op De Nieuwe Zaak.

Lees het originele bericht op www.denieuwezaak.nl

Leave a Comment