De Nieuwe Zaak bij snelst groeiende bedrijven van Nederland

Voor het elfde jaar op rij heeft het Financieel Dagblad de FD Gazellen Awards uitgereikt. Hiermee onderscheidt zij de snelst groeiende bedrijven van Nederland. De Nieuwe Zaak behoorde voor het 2e achtereenvolgende jaar tot de genomineerden.

FD Gazellen Awards 2014

Tijdens de prijsuitreiking op dinsdag 18 november bleek dat het Nederlandse bedrijfsleven nog altijd de nodige succesverhalen rijk is. Veel ondernemers verzamelde zich in Theater Tamboer te Hoogeveen, waar de uiteindelijke winnaars bekend werden gemaakt. De Nieuwe Zaak werd hierbij beloond met een 3e plaats in de categorie middelgrote bedrijven in Overijssel.

Johan Keurentjes, directeur bij De Nieuwe Zaak:
Het is mooi om te zien dat we dankzij onze klanten en collega’s de groei jaar na jaar kunnen vasthouden. Dat we ons dit jaar tot de top 3 van Overijssel mogen rekenen is natuurlijk fantastisch! Door de klanten van onze klanten centraal te stellen zoeken we continu naar nieuwe manieren om de omzet van onze klanten te laten groeien. Deze award bewijst dat groei bijna vanzelf gaat als professionele collega’s met passie en plezier dagelijks werken aan het verbeteren van de prestaties van onze klanten.

Jurrien Kerstholt, directeur bij De Nieuwe Zaak:
Het is nooit onze visie geweest om het grootste e-commerce bureau van Nederland worden. Wel het beste. Vanaf dag één streven we naar oplossingen waarmee onze klanten geld verdienen. Doordat we onze unieke full service e-commerce propositie continu versterken, kunnen we doorlopend een bijdrage leveren aan de business case van onze klanten. Onze multidisciplinaire werkwijze bewijst succesvol te zijn voor ons en onze klanten. Daar zijn we trots op!

 

Het bericht De Nieuwe Zaak bij snelst groeiende bedrijven van Nederland verscheen eerst op De Nieuwe Zaak.

Lees het originele bericht op www.denieuwezaak.nl

Leave a Comment