Carrefour haakt aan op bezorgplatform bpost

Carrefour biedt Belgen voortaan de mogelijkheid om bestelde boodschappen te laten afleveren. Klanten betalen de producten en de vaste leverkosten van 9,95 euro direct aan de bezorger van bpost. Ze bestellen niet bij Carrefour, maar op een site van de bezorgpartner.

Lees het originele artikel op Twinklemagazine.nl

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Carrefour haakt aan op bezorgplatform bpost

Carrefour biedt Belgen voortaan de mogelijkheid om bestelde boodschappen te laten afleveren. Klanten betalen de producten en de vaste leverkosten van 9,95 euro direct aan de bezorger van bpost. Ze bestellen niet bij Carrefour, maar op een site van de bezorgpartner.

Lees het originele artikel op Twinklemagazine.nl

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *