Google Shopping: meer controle en meer conversies genereren?

Google Shopping is zeer geschikt voor het aanbieden van je producten op internet. Het voordeel van Shopping is dat je producten zichtbaar worden in Google door een afbeelding. Dit laat de bezoeker een beter beeld zien van hoe het product eruitziet qua grootte, vormgeving etcetera. Wat in mijn ogen een groot nadeel aan Google Shopping is, is het gegeven dat je een bepaalde campagne aanmaakt, maar hieruit niet kunt afleiden welke producten goed en welke producten slecht lopen. Zou het niet geweldig zijn om meer controle over je Shopping-campagnes te krijgen en bovendien meer conversies te genereren? Lees meer over: Google Shopping: meer controle en meer conversies genereren?.

Lees het originele artikel op Marketingfacts.nl

Leave a Reply