De Nieuwe Zaak gaat partnership aan met Intershop

Full service e-commerce bureau De Nieuwe Zaak heeft Intershop geselecteerd als nieuwe partner op het gebied van e-commerce software. Met de toevoeging van dit bewezen platform versterkt ze haar full service e-commerce propositie en kan ze haar klanten nog beter van dienst zijn.

De Nieuwe Zaak Intershop Partner

“We zijn erg enthousiast over ons nieuwe partnership met Intershop. Binnen onze projecten streven we altijd naar de perfecte mix van strategie, creatie, techniek en marketing. Wij zijn er van overtuigd dat dit de enige manier is om volledige grip op het e-commerce proces te houden, met maximale invloed op het uiteindelijke rendement. Naast het krachtige ecManager, kunnen we nu ook implementaties op basis van Intershop doen. Daarmee kunnen we altijd een passende oplossing bieden aan onze klanten.” aldus Jurriën Kerstholt en Peter van Noord, oprichters van De Nieuwe Zaak.

Gerrit Enthoven van Intershop Benelux voegt hier aan toe: “Met De Nieuwe Zaak zijn we een unieke partner in Nederland rijker. Met hun uitgebreide technische expertise, maar bovenal hun naadloze samenspel met strategie, conversie en marketing zijn ze als geen ander in staat om niet alleen een project op te leveren, maar resultaat. En dat maakt deze nieuwe samenwerking alleen nog maar interessanter!”

Over Intershop

Intershop staat voor innovatie en succes in Commerce. Als pionier stimuleert en begeleidt Intershop sinds 1992 de ontwikkelingen in e-commerce en beschikt daardoor over ongeëvenaarde ervaring. Hiervan profiteren wereldwijd vele ondernemingen die op de business to business oplossingen van Intershop vertrouwen. Waaronder: Bruna, de Bijenkorf, FootLocker, HP, KPN, IgoPost, Jumbo, MidOceanBrands, Merck Millipore, Würth en Xerox.

Met een wereldwijd actief team en sterk global partner netwerk, biedt Intershop u op elk moment een service van topklasse. Wat uw ambities ook zijn: Intershop is uw partner voor handel via het internet. Kijk voor meer informatie op www.intershop.com.

Het bericht De Nieuwe Zaak gaat partnership aan met Intershop verscheen eerst op De Nieuwe Zaak.

Lees het originele bericht op www.denieuwezaak.nl

Leave a Comment