Valentijn Bras (Scoupy): “Wij willen marketing en communicatie persoonlijk maken”

Scoupy is als een kat met negen levens. Eind 2011 begonnen als een kortingsbonnenboekje op je telefoon. Handig omdat het makkelijk te actualiseren viel en goedkoper dan de gedrukte variant. Daar werd niet veel later een location based component aan toegevoegd. Je telefoon weet waar je bent en kan op basis daarvan relevante aanbiedingen laten zien. Dat leverde binnen vijf maanden de eerste honderdduizend gebruikers op. En interesse van diverse grote Nederlandse media partijen: was Scoupy soms te koop? Of was aanhaken een optie? “Dat maakte het meteen al heel dynamisch en heel spannend, maar uiteindelijk hebben we er toch voor gekozen om zelf verder te gaan”, aldus CEO Valentijn Bras. Lees meer over: Valentijn Bras (Scoupy): “Wij willen marketing en communicatie persoonlijk maken”.

Lees het originele artikel op Marketingfacts.nl

Leave a Reply