Daily Fresh Food maakt volgende stap in omnichannel food commerce

Het Limburgse Daily Fresh Food geldt als de grootste versleverancier van Zuid-Nederland. Met een totaalaanbod van ruim 15.000 vers- en sous-videproducten bedient ze dagelijks haar klantenkring van meer dan 600 organisaties, welke uiteenloopt van horecabedrijven tot ziekenhuizen en zorginstellingen.

Daily Fresh Food omnichannel food commerce

Om haar klanten op dagelijkse basis te bedienen met producten van hoge versheid en kwaliteit is een efficiënt en gebruiksvriendelijk bestelproces van groot belang. De constant groeiende rol van het online kanaal heeft Daily Fresh Food doen beslissen om te innoveren in haar branche door middel van een hoogstaande, omnichannel georiënteerde nieuwe webshop als centrale spil in het bestelproces. Ze heeft e-commerce bureau De Nieuwe Zaak geselecteerd als full service partner.

Jurrien Kerstholt, directeur De Nieuwe Zaak: “Daily Fresh Food heeft al vele jaren een sterke relatie met haar afnemers. Met deze nieuwe omnichannel oplossing innoveert ze haar branche en doet ze er alles aan om de tevredenheid van haar klanten nog verder te verhogen. Vanuit De Nieuwe Zaak gaan we daar op multidisciplinaire wijze een bijdrage aan leveren. Dit doen we op basis van de e-commerce software van Intershop als krachtige en bewezen basis, en in nauwe samenwerking met het PIM-systeem van inRiver voor maximale daadkracht voor Daily Fresh Food om écht online te retailen. Alles samengebracht in een ervaren scrum team.”

Luke Theissling, client service manager inRiver: ‘’Met steeds meer online bestellingen en de uitdaging van cross border aanbod en verkoop, was Daily Fresh Food op zoek naar een oplossing om de time-to-market en kwaliteit van haar zowel producten als informatie aanbod te waarborgen. Met oog op efficiëntie en flexibiliteit integreert Daily Fresh Food, in samenwerking met implementatiepartner De Nieuwe Zaak, het inRiver PIM in alle back-end systemen. Zo heeft ze te allen tijde controle over de product content en media via inRiver, waarbij de informatie naadloos over wordt gebracht naar het nieuwe Intershop e-commerce platform voor de webshop en alle andere contactkanalen.’’

René Verspuij, partner manager Intershop: ‘’Daily Fresh Food selecteerde de Intershop Commerce Suite vanwege de compleetheid aan business features in het standaard platform voor een optimaal omnichannel commerce proces. Alle klantgroepen en devices worden eenvoudig vanuit één centraal b2b commerce platform beheerd, welke naadloos geïntegreerd is met de Microsoft Navision ERP en inRiver PIM systemen.”

Het bericht Daily Fresh Food maakt volgende stap in omnichannel food commerce verscheen eerst op De Nieuwe Zaak.

Lees het originele bericht op www.denieuwezaak.nl

Leave a Reply