Win jij de eerste Meet Magento Awards?

In Nederland zijn we al enige tijd bekend met Meet Magento, het evenement waarbij de webwinkelsoftware Magento centraal staat. Dit jaar vindt het plaats op 27 en 28 mei en dan zullen ook voor de allereerste keer de Meet Magento Awards worden uitgereikt. Hiervoor aanmelden kan nog tot en met 24 april. Doe jij mee? De organisatie achter Meet Magento zal dit jaar prijzen uitreiken in zes verschillende categorieën: Community, Enterprise, Nieuwkomer, Extensie, Innovatie en Beste individuele bijdrage. Nog tot en met aanstaande vrijdag kunnen kanshebbers zich aanmelden via de website van het evenement. “Op Meet Magento staat innovatie centraal, dus daar hoort ook beloning en erkenning bij”, aldus de Verder lezen

Lees het originele artikel op WebWinkelWeblog.nl

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *