Proforto: ‘We wisten dat het een keer ging lukken’

Dit jaar is Proforto de winnaar van Thuiswinkel Award voor beste startende webwinkel van het jaar. Reden genoeg om de ondernemers eens op te zoeken om te zien wat deze startup zo bijzonder maakt, en wat zij zoal hebben gedaan om de beste nieuwkomer te worden in de Nederlandse ecommerce. Proforto is een webwinkel in voornamelijk werkkleding, voor de ecommercebranche een relatief nieuwe markt. De eerste keer dat wij ze spraken wilden ze ‘de Zalando van de werkkleding worden’. Iets waar wij destijds om hebben gelachen, maar inmiddels zijn ook wij om. Momenteel denken ze over het buitenland, uitbreiding van het assortiment en optimalisatie van het softwareproces. En ze praten Verder lezen

Lees het originele artikel op WebWinkelWeblog.nl

Leave a Reply