Hoe zet je location based marketing in?

Een van de belangrijkste technologische ontwikkelingen in de 21e eeuw is zonder meer het mobiele kanaal. Smartphones hebben de manier waarop consumenten en organisaties met elkaar communiceren totaal veranderd. De combinatie van internet en wifi zijn daarnaast van groot belang voor organisaties en hun marketeers die contact willen zoeken, en houden, met hun doelgroep op persoonlijk niveau.

In online omgevingen zijn we inmiddels bekend met personalisatie, monitoring en relevante communicatie. Maar de vraag die ons vooral bezig lijkt te houden is: in hoeverre zijn consumenten bereid persoonlijke informatie te delen in een offline omgeving, om zo de manier waarop marketeers communiceren te verbeteren? En in welke mate zorgen technologieën die dit mogelijk maken voor een hogere omzet, betere klantervaring of meer loyaliteit? Lees meer over: Hoe zet je location based marketing in?.

Lees het originele artikel op Marketingfacts.nl

Leave a Reply