Housewarming voor family & friends: een daverend succes!

Voor de vierde keer in ons bestaan zijn we verhuisd! Vanaf begin mei 2015 vestigt De Nieuwe Zaak zich aan de Hanzeallee in Zwolle. En omdat we onwijs trots zijn op ons nieuwe en inspirerende pand hebben we maar liefst twee keer een housewarming gegeven: een voor onze klanten en een voor family & friends. In deze blogpost geven we een korte impressie van de housewarming voor family & friends.

Blog-1

Het nieuwe en inspirerende pand waar De Nieuwe Zaak sinds begin mei van dit jaar is gevestigd faciliteert haar nieuwe werkwijze; zo is er een aantal scrumruimtes, zijn er voldoende vergaderruimtes, zijn er krijtmuren waar medewerkers hun creatieve geest de vrije loop kunnen laten gaan en is er een heus user lab ingericht. En dat laten we maar wat graag zien!

De housewarming voor family & friends werd gehouden op 18 juni 2015. De middag begon met een keynote over de geschiedenis van De Nieuwe Zaak. Daarna had iedereen de mogelijkheid om family & friends rond te leiden door ons gloednieuwe pand. De middag werd afgesloten met een hapje en een drankje. Onder de meer dan 200 gasten waren veel potentiële nieuwe medewerkers van De Nieuwe Zaak, namelijk de kinderen van medewerkers. Zij hebben zich goed vermaakt met een springkussen en de honderden ballonnen die overal door het pand hingen. Ook waren veel oud-medewerkers aanwezig om ons nieuwe pand te bezichtigen!

Om een eeuwige herinnering aan deze middag te houden werden er foto’s gemaakt door onze huisfotograaf en was er een photobooth aanwezig waarin iedereen de mogelijkheid had om leuke foto’s te maken met vrienden, familie of collega’s. En ook daar is goed gebruik van gemaakt.

Wij kijken terug op een zeer geslaagde middag en willen iedereen die aanwezig was bedanken! Hieronder vind je een korte foto impressie van de housewarming:

Blog-8 Blog-7 Blog-6 Blog-4 Blog-3

 

Het bericht Housewarming voor family & friends: een daverend succes! verscheen eerst op De Nieuwe Zaak.

Lees het originele bericht op www.denieuwezaak.nl

Leave a Comment