Klarna: omzet en winst toegenomen met 39%

Klarna laat nog steeds prachtige cijfers zien. De Zweedse betaalprovider zag haar omzet met bijna veertig procent toenemen tot 233 miljoen euro, terwijl de winst met een soortgelijk percentage toenam tot 8 miljoen euro. Voor Klarna is dat een goed vertrekpunt voordat het lanceert in het met zware concurrentie bezaaide Amerika.

Lees het originele artikel op WebWinkelWeblog.nl

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Klarna: omzet en winst toegenomen met 39%

Klarna laat nog steeds prachtige cijfers zien. De Zweedse betaalprovider zag haar omzet met bijna veertig procent toenemen tot 233 miljoen euro, terwijl de winst met een soortgelijk percentage toenam tot 8 miljoen euro. Voor Klarna is dat een goed vertrekpunt voordat het lanceert in het met zware concurrentie bezaaide Amerika.

Lees het originele artikel op WebWinkelWeblog.nl

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *