Onderbewuste verleiding in e-mails en optimaliseren met de conversion cube

Prinsjesdag was dit jaar niet alleen de dag waarop onze koning de troonrede uitsprak en het regeringsbeleid voor het komende jaar uiteenzette. Het was ook de dag waarop voor de vijfde keer de Copernica Summit werd gehouden. Volgens organisator Copernica hét event met de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van e-mailmarketing. Ook dit jaar kwamen weer zo’n 600 mensen naar Media Plaza in Utrecht om te luisteren naar gerenommeerde keynotes en deel te nemen aan één van de vele kennissessies. Namens Marketingfacts bezocht ik het overvolle middagprogramma. Twee presentaties licht ik er graag uit. Lees meer over: Onderbewuste verleiding in e-mails en optimaliseren met de conversion cube.

Lees het originele artikel op Marketingfacts.nl

Leave a Reply