VRmaster maakt virtual reality betaalbaar en toegankelijk voor marketeers

VRmaster wil laagdrempelige virtual reality (VR) ervaringen facilliteren. Het bedrijfje, gevestigd in het klokgebouw in Eindhoven, bouwt een VR-platform voor smartphones. Niet met dure apps, maar via een url naar een mobiele pagina. Makkelijk deelbaar en qua productie helemaal niet zo ingewikkeld en kostbaar. 

“Het is zonde dat al die content op internet zo weinig beleving heeft. Het is mijn droom dat te veranderen en virtual reality is daarvoor een interessante technologie”, aldus oprichter Detlef La Grand. Onder andere een aantal festivals, de NS en een grote supermarkt maken inmiddels gebruik van het platform. Lees meer over: VRmaster maakt virtual reality betaalbaar en toegankelijk voor marketeers.

Lees het originele artikel op Marketingfacts.nl

Leave a Reply