Wat Black Friday en Cyber Monday je leren over de nieuwjaarsuitverkoop

Black Friday en Cyber Monday zijn inmiddels wereldwijd retail-buzzwords. Ze zijn het startschot voor de winkelperiode voor de feestdagen en worden geassocieerd met shoppers die in chaos en hysterie op jacht zijn naar de beste deals. Maar het zijn niet alleen buzzwords, Black Friday en Cyber Monday worden ook in Nederland steeds populairder. Ook Nederlandse retailers proberen consumenten te strikken met hoge kortingen. Anders dan in andere landen vallen deze populaire winkeldagen in Nederland ook nog samen met de voorbereidingen voor onze eigen feestdag – Sinterklaas – en zoeken Nederlanders offline en online naar de beste cadeaus.  Lees meer over: Wat Black Friday en Cyber Monday je leren over de nieuwjaarsuitverkoop.

Lees het originele artikel op Marketingfacts.nl

Leave a Reply