Breng een specifiek aspect van uw producten of services onder de aandacht met extensies voor website-informatie

Of u nu een lijst met hotelvoorzieningen of topmodemerken onder de aandacht brengt: het is belangrijk om uw klanten een beter idee te geven van de producten en services die u aanbiedt, voordat ze op uw advertentie klikken. Daarom introduceren we vandaag extensies voor website-informatie in het Duits, Frans, Spaans, Italiaans, Japans, Portugees, Nederlands, Russisch, Pools en Zweeds, naast de al langer bestaande Engelse versie.

 Website-informatie is door de adverteerder aangeleverde gestructureerde informatie die wordt weergegeven in uw tekstadvertenties. Van voorzieningen tot merken en producttypen: u kunt nu een vooraf gedefinieerde ‘kop’ selecteren en een lijst opgeven van aangepaste waarden die het beste aansluiten op uw bedrijf. Als u bijvoorbeeld een reisorganisatie heeft die hotels promoot, kunt u nu website-informatie maken voor ‘Voorzieningen’ en daarin de hotelvoorzieningen opnemen die u aanbiedt.
Website-informatie met highlights gebruiken
Website-informatie en highlights hebben verschillende kenmerken en voordelen.
Highlights
Website-informatie
Wanneer te gebruiken
Benadruk wat uw bedrijf, product of services uniek maakt.
Benadruk een specifiek aspect van de producten of services die u aanbiedt.
Voorbeelden
‘Bespaar tot 30%’ ‘Gratis verzending’ ’24/7 Klantenondersteuning’
(Voorzieningen) ‘Gratis wifi’, ‘Zwembad’
‘Fitnesscentrum’
Relatie tussen waarden
Door de adverteerder gedefinieerd
Vooraf gedefinieerde koppen
Tekenlimiet
25 tekens per highlight
25 tekens per waarde
Minimumaantal weergegeven waarden
2
1
Maximumaantal weergegeven waarden
4
Afhankelijk van de lengte van de waarde
en de schermgrootte
Meer informatie
Advertentie-extensies, zoals website-informatie en highlights, optimaliseren gewoonlijk de prestaties van een advertentie en zijn tevens een belangrijke factor in de advertentierangschikking. Advertentie-extensies komen niet altijd in aanmerking voor weergave, maar hoe meer u er opgeeft, hoe beter de veiling de beste combinatie van extensies kan selecteren om de prestaties te verbeteren.
Meer informatie over het instellen van website-informatie vindt u in het Helpcentrum van AdWords.

Gepost door Senthil Hariramasamy, Productmanager AdWords

Lees het originele artikel

Leave a Reply