Robin: ‘We zijn afgelopen jaar 600% gegroeid!’

Als wij één partij moeten noemen waarin de meeste energie zat op de Webwinkel Vakdagen dan was dat wat ons betreft Robin. Dat bedrijf levert software waarmee webwinkeliers hun service kunnen personaliseren. En sinds de pijlen weer op Nederland zijn gericht gaat het bedrijf als een raket, en dat was goed te zien.

Lees het originele artikel op WebWinkelWeblog.nl

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Robin: ‘We zijn afgelopen jaar 600% gegroeid!’

Als wij één partij moeten noemen waarin de meeste energie zat op de Webwinkel Vakdagen dan was dat wat ons betreft Robin. Dat bedrijf levert software waarmee webwinkeliers hun service kunnen personaliseren. En sinds de pijlen weer op Nederland zijn gericht gaat het bedrijf als een raket, en dat was goed te zien.

Lees het originele artikel op WebWinkelWeblog.nl

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *