Zo benut je de kansen van video in B2B-marketing

Het mag duidelijk zijn: de inzet van video binnen marketing wint met de dag aan populariteit. Met name in B2C is video inmiddels een onmisbaar onderdeel van de marketingmix en B2C-marketeers trekken alles uit de kast om hun doelgroep te prikkelen met pakkende video’s. In B2B ligt dit anders: hoewel de kracht van video in B2B door de pioniers de afgelopen jaren is blootgelegd, is van een grote doorbraak nog geen sprake. De meeste marketeers willen wel, maar het gebrek aan ideeën is vaak een grote boosdoener. Dit artikel gaat je daarbij helpen. Lees meer over: Zo benut je de kansen van video in B2B-marketing.

Lees het originele artikel op Marketingfacts.nl

Leave a Reply

Zo benut je de kansen van video in B2B-marketing

Het mag duidelijk zijn: de inzet van video binnen marketing wint met de dag aan populariteit. Met name in B2C is video inmiddels een onmisbaar onderdeel van de marketingmix en B2C-marketeers trekken alles uit de kast om hun doelgroep te prikkelen met pakkende video’s. In B2B ligt dit anders: hoewel de kracht van video in B2B door de pioniers de afgelopen jaren is blootgelegd, is van een grote doorbraak nog geen sprake. De meeste marketeers willen wel, maar het gebrek aan ideeën is vaak een grote boosdoener. Dit artikel gaat je daarbij helpen. Lees meer over: Zo benut je de kansen van video in B2B-marketing.

Lees het originele artikel op Marketingfacts.nl

Leave a Reply