De Koning (Paradigit): ‘Krimpen is moeilijker dan groeien’

Paradigit gaat door als keten, onder dezelfde holding. Behalve de webwinkel, die buiten het recente faillissement viel, blijven er zeker drie fysieke winkels draaien onder die naam. ‘We hebben een nette prijs voor de boedel betaald’, zegt oprichter Arjen de Koning tegen Twinkle.

Lees het originele artikel op Twinklemagazine.nl

Leave a Reply

De Koning (Paradigit): ‘Krimpen is moeilijker dan groeien’

Paradigit gaat door als keten, onder dezelfde holding. Behalve de webwinkel, die buiten het recente faillissement viel, blijven er zeker drie fysieke winkels draaien onder die naam. ‘We hebben een nette prijs voor de boedel betaald’, zegt oprichter Arjen de Koning tegen Twinkle.

Lees het originele artikel op Twinklemagazine.nl

Leave a Reply