Samsung wil retailers helpen op de winkelvloer

Tussen het geweld van de nieuwste Quantum Dot technologie en SUHD-televisies die groot, groter, grootst lijken te worden, stond er op het Samsung Forum in Monaco een demo van Samsung Center Stage. Op een event waar de nieuwe connected schermen, koelkasten en wasmachines de hoofdrol opeisten, was dit misschien wel het meest onderbelichte product. Het is wel de manier waarop Samsung een steeds grotere rol wil gaan spelen in de in-store retail marketing. Lees meer over: Samsung wil retailers helpen op de winkelvloer.

Lees het originele artikel op Marketingfacts.nl

Leave a Reply

Samsung wil retailers helpen op de winkelvloer

Tussen het geweld van de nieuwste Quantum Dot technologie en SUHD-televisies die groot, groter, grootst lijken te worden, stond er op het Samsung Forum in Monaco een demo van Samsung Center Stage. Op een event waar de nieuwe connected schermen, koelkasten en wasmachines de hoofdrol opeisten, was dit misschien wel het meest onderbelichte product. Het is wel de manier waarop Samsung een steeds grotere rol wil gaan spelen in de in-store retail marketing. Lees meer over: Samsung wil retailers helpen op de winkelvloer.

Lees het originele artikel op Marketingfacts.nl

Leave a Reply