SendCloud wil heel Europa in na investering

Pakketstapelaar Sendcloud heeft van TIIN Capital en de Brabantse Ontwikkelingsmaatschappij een investering van 2 miljoen euro ontvangen en wil daarmee de Europese ecommerce-markt openbreken. Ook daar zal het zich richten op de kleinere en middelgrote webwinkels met volumekorting bij grote vervoerders.

Lees het originele artikel op WebWinkelWeblog.nl

Leave a Reply

SendCloud wil heel Europa in na investering

Pakketstapelaar Sendcloud heeft van TIIN Capital en de Brabantse Ontwikkelingsmaatschappij een investering van 2 miljoen euro ontvangen en wil daarmee de Europese ecommerce-markt openbreken. Ook daar zal het zich richten op de kleinere en middelgrote webwinkels met volumekorting bij grote vervoerders.

Lees het originele artikel op WebWinkelWeblog.nl

Leave a Reply