Maak kennis met de AdWords-app voor iOS

Vandaag brengen we de AdWords-app voor iOS uit voor alle AdWords-klanten wereldwijd. U kunt de app downloaden via de App Store

Met de AdWords-app kunt u onderweg allerlei campagne-activiteiten uitvoeren vanaf uw iPhone: 
  • Campagneprestaties bijhouden zoals klikken, CTR en CPC 
  • Biedingen en budgetten updaten
  • Suggesties toepassen waarmee u de campagneprestaties kunt verbeteren
  • Realtime waarschuwingen en meldingen ontvangen over uw facturering en advertentiestatus
  • Een Google-expert bellen
iOS6plus_1536x2048_HOME_NL copy.pngiOS6Plus_3_1600x2560_v1.pngiOS6Plus_4_1600x2560_v1.png


Klanten zoals The Honest Company, MuleSoft en PMG gebruiken de AdWords-app om altijd en overal gemakkelijk hun campagnes te beheren, op de hoogte te blijven van de behoeften van hun klanten en snel toegang te krijgen tot belangrijke bedrijfsinsights.

“Dankzij deze app kon ik tijdens de hectische feestdagen gewoon bij mijn familie blijven en toch de prestaties volgen en snel wijzigingen in mijn accounts aanbrengen. Dat betekende dat ik meer tijd kon doorbrengen met mijn familie. Ik ben benieuwd wat er nog meer mogelijk is!” Josh Franklin, manager Zoekmachinemarketing bij The Honest Company

MuleSoft_logo_299C.png
  “Via de app kan ik onderweg gegevens op hoofdniveau bekijken die ik in vergaderingen kan gebruiken of die ik kan raadplegen wanneer ik snel inzicht nodig heb in hoe onze campagnes presteren. Bovendien is de mogelijkheid om aanpassingen in onze campagnes te doen (zoals wijzigingen van  
biedingen en budgetten) van onschatbare waarde.” Nima Asrar Haghighi, directeur Digitale marketing en analyse bij MuleSoft

PMGlogo_256x256transparent.png“Nu consumenten steeds meer overstappen naar mobiel, moeten de campagnes van onze detailhandelklanten worden aangepast om op elk moment van de dag aan de behoeften van consumenten te voldoen. Via de app kunnen we gemakkelijk problemen oplossen zonder steeds achter onze laptop te moeten blijven zitten. PMG kan klanten snelle accountaanpassingen bieden, van campagne- tot zoekwoordniveau, en bovendien goed blijven scoren op klanttevredenheid.”

Kyle Knox, accountmanager bij PMG


Aan de slag

In het Helpcentrum van AdWords vindt u meer informatie over de AdWords-app.

Download_on_the_App_Store_Badge_US-UK_135x40.png


Geplaatst door Sugeeti Kochhar, Product Manager, AdWords

Lees het originele artikel

Leave a Comment