Online opticien Mister Spex opent eigen winkel

Online opticien Mister Spex heeft zijn eerste eigen vestiging geopend in de Berlijnse wijk Berlin-Mitte. Op de 150 vierkante meter grote winkelvloer voert Mister Spex onder andere oogtesten uit en past het monturen aan.

Lees het originele artikel op Twinklemagazine.nl

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Online opticien Mister Spex opent eigen winkel

Online opticien Mister Spex heeft zijn eerste eigen vestiging geopend in de Berlijnse wijk Berlin-Mitte. Op de 150 vierkante meter grote winkelvloer voert Mister Spex onder andere oogtesten uit en past het monturen aan.

Lees het originele artikel op Twinklemagazine.nl

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *