Robert Kraal (Adyen): “Flexibel en data-driven inspelen op nieuwe betaalmogelijkheden”

“Bestaande betaalmethoden ontwikkelen zich continu en er komen steeds meer spelers bij die met nieuwe methoden op hun manier het betalen makkelijker, goedkoper en veiliger proberen te maken.” Adyen speelt hier met haar platform en achterliggende infrastructuur zo flexibel en snel mogelijk op in, maar wel op basis van gedegen analyses. Een paar weken geleden interviewde ik Robert Kraal, binnen het managementteam van Adyen wereldwijd verantwoordelijk voor operations, partnerships en banking relations, over het geheim van de stille (betalings)kracht achter organisaties als Uber, Netflix, Airbnb, booking.com, SoundCloud, KLM, Spotify en Facebook. We gingen in gesprek over Adyen’s exponentiële groei, haar partnerships met ’s werelds grootste digitale spelers en natuurlijk betalen in de toekomst.  Lees meer over: Robert Kraal (Adyen): “Flexibel en data-driven inspelen op nieuwe betaalmogelijkheden”.

Lees het originele artikel op Marketingfacts.nl

Leave a Reply