Jurjen Jongejan (ISM eCompany): “Logistiek onderbelicht in de conversie-optimalisatie bij retailers”

Waar een blogpost al niet toe kan leiden. Voor Jurjen Jongejan, online marketing director bij ISM eCompany, in ieder geval naar het podium tijdens het Online Betaal Congres, waar hij zijn aannames achter de conversie-optimalisatie bij bol.com gaat testen. Bij bol.com zelf, dat ook inzicht zal geven in eigen conversiecijfers. Ik sprak Jongejan over die aannames, maar ook over microcopy, neuromarketingtechnieken, betaalmethoden en het belang van het logistieke proces bij online retailers.  Lees meer over: Jurjen Jongejan (ISM eCompany): “Logistiek onderbelicht in de conversie-optimalisatie bij retailers”.

Lees het originele artikel op Marketingfacts.nl

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *