Data driven commerce: hoe je data op alle fronten concreet kunt inzetten

Op donderdag 18 februari 2016 was het dan zover: de eerste editie van Data Driven Commerce met als onderwerp “Hoeveel waarde zit er in uw data?” Het event richt zich op de toekomst van omnichannel commerceprocessen. Processen die volledig ontwikkeld zijn vanuit de behoefte en belevingswereld van de klant, maar bovenal gebaseerd zijn op harde data en inzichten in de breedste zin.  Lees meer over: Data driven commerce: hoe je data op alle fronten concreet kunt inzetten.

Lees het originele artikel op Marketingfacts.nl

2 thoughts on “Data driven commerce: hoe je data op alle fronten concreet kunt inzetten

  1. Oi AmandaAqui fala a Pati Venturini, autora do blog! Eu (infelizmente) não sou moradora de Paraty, você deve estar se referindo à Pat Caetano, que gentilmente compartilhou o link deste post. De qualquer forma, seja muito bem-vinda, já vi que você é do time dos apaixonados por Paraty! Tem mais posts pela fr§ÃAe.tbraneo!

  2. ,Early individual ancestry and family history with middle South america 4.5 various zillion prohibited ate a diet of primarily tropical low herbage and even sedges, locks onto a new study.

Leave a Reply