Fastr: ‘Universele checkout met iDeal-tarief van 15 cent’

Fastr heeft een checkout gelanceerd waarmee de huidige klanten naar eigen zeggen hun conversie zagen verdubbelen. En alsof dat nog niet genoeg is, bieden ze ook een alternatief voor je huidige PSP. In samenwerking met Ginger Payments kunnen ze iDeal al aanbieden tot 12 cent per iDeal-transactie, inclusief de Checkout-kosten.

Lees het originele artikel op WebWinkelWeblog.nl

Leave a Reply

Fastr: ‘Universele checkout met iDeal-tarief van 15 cent’

Fastr heeft een checkout gelanceerd waarmee de huidige klanten naar eigen zeggen hun conversie zagen verdubbelen. En alsof dat nog niet genoeg is, bieden ze ook een alternatief voor je huidige PSP. In samenwerking met Ginger Payments kunnen ze iDeal al aanbieden tot 12 cent per iDeal-transactie, inclusief de Checkout-kosten.

Lees het originele artikel op WebWinkelWeblog.nl

Leave a Reply