Hangout on Air over de uitbreiding van de GTIN-vereisten in Google Merchant Center

Morgen, donderdag 24 maart om 16:30, zullen we vanuit ons Europese Hoofdkantoor in Dublin een Engelstalige training uitzenden met betrekking tot de uitbreiding van de GTIN-vereisten in Google Merchant Center die vanaf 16 mei 2016 gehandhaafd zullen worden. Als u Australië, Brazilië, Tsjechië, Frankrijk, Duitsland, Italië, Japan, Nederland, Spanje, Zwitserland, het Verenigd Koninkrijk of de Verenigde Staten target, moet u correcte GTIN’s en het bijbehorende merk indienen voor alle nieuwe producten op voorraad waaraan door de fabrikant een GTIN is toegekend. De training is toegankelijk voor alle gebruikers via de volgende link: Google Shopping GTIN Requirement Hangout on Air Veel kijkplezier!

————————————————————————————————————————————-

Wanneer: Donderdag 24 maart
Hoelaat: 16.30 GMT+1
Link: Google Shopping GTIN Requirement Hangout on Air

Gepost door het AdWords Benelux Support-team

Lees het originele artikel

Leave a Reply