DHL: “Op termijn misschien krachten bundelen”

DHL is de op één na grootste pakketvervoerder voor particulieren. Eind vorig jaar maakte het bedrijf bekend dat het tachtig miljoen euro investeert in de parcelmarkt. Wij zijn benieuwd naar de huidige stand van zaken en gingen in gesprek met Branko Schuurman, Vice-President Marketing & Programs.

Lees het originele artikel op WebWinkelWeblog.nl

Leave a Reply

DHL: “Op termijn misschien krachten bundelen”

DHL is de op één na grootste pakketvervoerder voor particulieren. Eind vorig jaar maakte het bedrijf bekend dat het tachtig miljoen euro investeert in de parcelmarkt. Wij zijn benieuwd naar de huidige stand van zaken en gingen in gesprek met Branko Schuurman, Vice-President Marketing & Programs.

Lees het originele artikel op WebWinkelWeblog.nl

Leave a Reply

DHL: “Op termijn misschien krachten bundelen”

DHL is de op één na grootste pakketvervoerder voor particulieren. Eind vorig jaar maakte het bedrijf bekend dat het tachtig miljoen euro investeert in de parcelmarkt. Wij zijn benieuwd naar de huidige stand van zaken en gingen in gesprek met Branko Schuurman, Vice-President Marketing & Programs.

Lees het originele artikel op WebWinkelWeblog.nl

Leave a Reply

DHL: “Op termijn misschien krachten bundelen”

DHL is de op één na grootste pakketvervoerder voor particulieren. Eind vorig jaar maakte het bedrijf bekend dat het tachtig miljoen euro investeert in de parcelmarkt. Wij zijn benieuwd naar de huidige stand van zaken en gingen in gesprek met Branko Schuurman, Vice-President Marketing & Programs.

Lees het originele artikel op WebWinkelWeblog.nl

Leave a Reply