Fab.com-oprichter trekt stekker uit eigen bedrijf

EBay heeft Bradford Shellhammer, een van de oprichters van Fab.com, aangenomen als directeur van zijn curatie en merchandising afdeling. Nadat het kwakkelende Fab.com werd verkocht, probeerde hij het opnieuw met Bezar. Dit bedrijf werd echter geen succes.

Lees het originele artikel op Twinklemagazine.nl

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Fab.com-oprichter trekt stekker uit eigen bedrijf

EBay heeft Bradford Shellhammer, een van de oprichters van Fab.com, aangenomen als directeur van zijn curatie en merchandising afdeling. Nadat het kwakkelende Fab.com werd verkocht, probeerde hij het opnieuw met Bezar. Dit bedrijf werd echter geen succes.

Lees het originele artikel op Twinklemagazine.nl

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *