CameraNU.nl: ‘8.5 haalt gemiddelde al naar beneden’

Bij menig bedrijf staat een goede klantervaring bovenaan de prioriteitenlijst, maar we kennen weinig bedrijven die het zo hoog hebben zitten als CameraNU.nl. “Wij zijn de fotowinkel met de hoogste waardering van Nederland en daar doen wij altijd ons best voor”, aldus online marketeer Michiel Maas. Webwinkel Weblog ging met hem in gesprek.

Lees het originele artikel op WebWinkelWeblog.nl

Leave a Reply

CameraNU.nl: ‘8.5 haalt gemiddelde al naar beneden’

Bij menig bedrijf staat een goede klantervaring bovenaan de prioriteitenlijst, maar we kennen weinig bedrijven die het zo hoog hebben zitten als CameraNU.nl. “Wij zijn de fotowinkel met de hoogste waardering van Nederland en daar doen wij altijd ons best voor”, aldus online marketeer Michiel Maas. Webwinkel Weblog ging met hem in gesprek.

Lees het originele artikel op WebWinkelWeblog.nl

Leave a Reply