Raimo van der Klein (Teamily): “Ik wil teams beter laten functioneren”

“Ik werd een beetje moe van technologie”, zegt Raimo van de Klein aan het eind van het gesprek. De man achter het augmented realitybedrijf Layar moe van technologie? “Ik dacht wat moet ik mijn kinderen in de toekomst vertellen? Dat ze moeten coden? Dat zijn volgens mij niet de skills die ik mee moet geven. Ik dacht ik kan nu nog één keer iets doen wat kan bijdragen. Layar was leuk, maar ik kan nu nog één keer al mijn kwaliteiten inzetten voor iets dat ik mee kan geven aan mijn kinderen en aan heel veel anderen van die generatie.” Lees meer over: Raimo van der Klein (Teamily): “Ik wil teams beter laten functioneren”.

Lees het originele artikel op Marketingfacts.nl

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *