B2b-marktplaats WeMarket schrapt betaald lidmaatschap

WeMarket heeft zijn businessmodel op de schop gegooid. De nog geen jaar oude b2b-marktplaats heeft zijn jaarabonnement in de ijskast gedaan en het wereldwijde handelsplatform kosteloos opengesteld voor alle bedrijven in de b2b-keten.

Lees het originele artikel op Twinklemagazine.nl

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

B2b-marktplaats WeMarket schrapt betaald lidmaatschap

WeMarket heeft zijn businessmodel op de schop gegooid. De nog geen jaar oude b2b-marktplaats heeft zijn jaarabonnement in de ijskast gedaan en het wereldwijde handelsplatform kosteloos opengesteld voor alle bedrijven in de b2b-keten.

Lees het originele artikel op Twinklemagazine.nl

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *