Multichannel deels opgelost met 1234 AB

De ouderwetse postcode, vier cijfers en twee letters. Iedereen kent zijn eigen postcode uit zijn hoofd. Nu het aantal postbodes en brievenbussen in rap tempo afneemt, lijkt de postcode in de vergetelheid te raken. Echter speel de postcode een belangrijke rol in de hedendaagse e-commerce. Dankzij de postcode worden online bestellingen bezorgd en geretourneerd, wordt de maaltijdbox op de juiste plek geleverd en kunnen pakketbezorgers de meest efficiënte route bepalen. De postcode is dus onmisbaar in het logistieke proces, maar is er nog meer mogelijk? Kan de postcode als datapunt, ook nog op een andere, slimmere manier worden gebruikt? Lees meer over: Multichannel deels opgelost met 1234 AB.

Lees het originele artikel op Marketingfacts.nl

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *