Maak kennis met het Google Apps Referral Programma: deel een betere manier van werken met klanten, vrienden, kennissen en netwerken

Wanneer we iets geweldigs ontdekken, zoals een nieuw cafeetje of een tool die ons helpt met ons werk, willen we dit graag delen met de mensen die we kennen zodat ook zij hiervan gebruik kunnen maken.


Gebruikers van Google Apps zijn ontzettend tevreden over de flexibiliteit waarmee ze documenten overal en op elk apparaat kunnen bewerken, en over de mogelijkheden voor samenwerking met collega’s of klanten over de hele wereld. Dit zijn de mogelijkheden die we willen delen met vrienden, kennissen en collega’s: hoe meer mensen in onze netwerken Google Apps gebruiken, hoe naadlozer we met hen kunnen samenwerken. Of het nu gaat om videovergaderingen via Hangouts, samenwerken via Documenten of het delen van agenda’s. Het beste is nog wel dat dit betekent dat we allemaal een nieuwe manier van werken kunnen ervaren.Veel van de miljoenen Google Apps klanten hebben via hun klanten, vrienden, kennissen en netwerken kennisgemaakt met tools zoals Hangouts, Drive en Gmail voor bedrijven. We lanceren het Google Apps Referral Programma om dit succes voort te zetten. Met het Referral Programma kunt u eenvoudig Google Apps delen met uw netwerk en hen laten zien hoe deze tools te gebruiken voor hun werk. Als blijk van waardering bieden wij u een verwijzingsbonus van € 12 voor iedere nieuwe Google Apps-gebruiker die door u wordt doorverwezen.


Meedoen is eenvoudig via deze link. Het Google Apps Referral Programma is momenteel beschikbaar voor iedereen in Australië, België, Brazilië, Canada, Chili, Colombia, Duitsland, Hongkong, India, Ierland, Italië, Japan, Mexico, Nederland, Nieuw-Zeeland, Portugal, Singapore, Spanje, het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten. Vind hier meer informatie over het programma en begin te profiteren wanneer de bedrijven die u kent zich aanmelden.

Geplaatst door Prajesh Parekh – Google for Work Marketing

Lees het originele artikel

Leave a Reply